DE MAATWERK METHODE

-
ONTDEK HOE JE SNEL EN EENVOUDIG 
DE ENERGIEKSTE EN FITSTE VERSIE VAN JEZELF WORDT

Een coaching traject van 6 maanden waarin je leert welke stappen nodig zijn om jouw (gezondheids)doelen 
te behalen (én te behouden) zonder overbodige kosten te maken
Bepaal met een persoonlijk 1 op 1 advies gratis waar jij het beste kunt beginnen voor het meeste resultaat.

De eerste stap, 
het bepalen wat nodig is om jouw doel te bereiken, 
is vaak het moeilijkst. 

De meeste mensen die verlangen naar meer energie, een fitter lijf en minder lichamelijke ongemakken, lopen tegen hetzelfde aan. Ze zijn 100% bereid om te  werken aan zichzelf, hebben al van alles geprobeerd, maar blijven in cirkeltjes draaien zonder hun doelen te bereiken. 

Welke stappen zijn nodig om écht je doelen te bereiken, DAT is de grootste vraag! 

Geldt dat ook voor jou? 

Mooi!


Tijd om verder te lezen.

Bruisend van energie je bed uitspringen en vol zelfvertrouwen de dag beginnen? Dat klinkt fantastisch, maar...

Je begint je dag vaak al moe en je voelt je futloos. De kleinste dingen vragen al zó veel van je energie, dat er nauwelijks iets overblijft voor de écht leuke dingen. En daar baal je van. 

Je ervaart steeds meer klachten. Je slaapt slecht en je gewrichten doen soms pijn. Hoe gaat dit verder? Hoe is het over 5 jaar met je lijf gesteld? Het maakt je soms behoorlijk ongerust.

Ook als je in de spiegel kijkt ben je niet écht tevreden. Je huid wordt ouder, je lijf steeds minder fit. Je voelt je onaantrekkelijk en dat maakt je onzeker. 

Je bent niet de persoon die je graag zou willen zijn. Je klaagt niet, maar is dit het nou? Je bent natuurlijk geen 20 meer, maar toch zou je je graag beter voelen. 

Van mijn klanten hoor ik dat ik ze (liefdevol) confronteer met hun echte ‘probleem’ en dat is vaak iets anders dan ze zelf wisten.

Door de onderliggende oorzaak van het probleem aan te pakken en uit te leggen wat je lichaam nodig heeft, help ik je om blijvend energieker en fitter te zijn. Voor iedere cliënt wordt een leefstijlplan op maat gemaakt met een praktisch stappenplan waarmee hun lichaam beter gaat functioneren. Door de juiste voeding (en dat is voor iedereen anders), beter kunnen omgaan met stress en genoeg bewegen op een manier die bij je past, kortom je lichaam (en geest) te geven wat er nodig is, gaat het weer goed functioneren. Hierdoor blijft er energie over en voel je je fitter.

Eén van de grootste redenen dat mensen niet bereiken wat ze willen is dat ze niet weten waar te beginnen en dat ze niet de stappen die nodig zijn voor zich zien.


Lucie

‘Ik ben nu 56, ik had al heel veel geprobeerd en dit voelde als ‘mijn laatste kans’. Ik had direct vertrouwen in de Maatwerk Methode, omdat het is gebaseerd op bloedonderzoek. Er wordt echt gekeken wat je nodig hebt. Je moet in het begin wel doorzettingsvermogen hebben, maar het is zelfs met mijn drukke bed and breakfast vol te houden. Ik heb gemerkt dat suiker gif is voor mijn lichaam. Nu ik eet wat goed voor me is, is mijn psoriasis verdwenen, mijn haar is minder vet en ik ben al dertien kilo afgevallen. Ik ben nog energieker geworden en ik beweeg nu veel makkelijker. Voor mij heeft het fantastisch gewerkt. Ik ben er heel erg blij mee.’

Stel je voor dat je wél alles kunt doen wat je wilt? Of zelfs meer. Dingen waarvan je niet eens durfde te dromen!    

Hoe goed zou het voelen om heerlijk energiek wakker te worden? Klaar voor een dag vol beweging en gezelligheid. Een leuke en productieve dag, die je voldaan kan afsluiten. 

​Stel je voor dat je alles kunt doen wat je zou willen. Sporten, tuinieren, ondernemen, voor vrienden koken, met de (klein)kinderen spelen of misschien wel een weekendje weg met je partner. 

Wat een verademing zou het zijn klachtenvrij te zijn. Geen last van pijn, maar je lekker gezond voelen. En lekker vrij kunnen bewegen. 

Hoe trots zou jij zijn op je stralende spiegelbeeld? Gezond, fit en op je ideale gewicht. Shinen als nooit tevoren (ook in de slaapkamer ;-)) en vol vertrouwen. 

​Stel je voor dat je wél die persoon bent die je wil zijn. Of nog beter. Fitter en energieker dan je had durven dromen. De beste versie van jezelf te zijn – en te blijven. 

Klinkt goed toch? Ook voor jou is dit mogelijk! 

Ik maak het eenvoudig voor je door je aan de hand te nemen en je te helpen met het maken van jouw stappenplan.

Als je de Maatwerk Methode doorlopen hebt, weet jij precies wat je moet doen 
om je energiek en fit te voelenVoor ik je meeneem in de stappen die we in de Maatwerk Methode doorlopen 
eerst nog even het volgende:

Je hebt misschien al talloze diëten en voedingsprogramma's geprobeerd, maar niks mag baten. 
Hoe komt dat? 
Voeding is slechts één factor om je fit en energiek te voelen. Er is, naast voeding, veel meer nodig om je lijf goed te laten functioneren. Hierdoor is vaak alleen gezonde voeding niet genoeg. 

​De sportschool. Die heb je ook al geprobeerd, maar dat is het ook niet écht. Je hebt zelfs het gevoel dat je er niet echt energieker van wordt.
Dat kan kloppen. Voor veel mensen zorgt sporten voor extra energie, maar sommige mensen zijn zó vermoeid dat ze geen energie over hebben om extra te gaan bewegen. Je voelt je dan juist minder fit door extra te sporten. Er is dan eerst een andere stap nodig om je energieniveau te verhogen. 

Je hebt ook al professionele hulp ingeschakeld om je doelen te bereiken, maar zelfs dat heeft je niet opgeleverd waar je op had gehoopt. 
Er is genoeg hulp te vinden, maar er wordt vaak maar op één factor gefocust of je wordt aangemoedigd dingen te doen die niet bij je passen. En zo raak je nog meer uit balans. 

Het punt is..

Iedereen is anders, ieder lijf reageert anders en dat vraagt om een persoonlijk aanpak. Qua voeding, beweging, maar ook op het gebied van stressreductie en darmgezondheid. Je hebt een plan nodig wat écht bij je past met de stappen die ervoor gaan zorgen dat jij je doel kan gaan bereiken. Een stappenplan wat je moeiteloos kan volhouden. Alleen dan lukt het die fitste en energiekste versie van jezelf te worden – en te blijven! 


Monique

‘Ik zocht een manier om me blijvend beter te voelen. Ik wilde voorkomen dat ik zou terugvallen, zoals al zo vaak was gebeurd. Het programma stond me direct heel erg aan, omdat het zo persoonlijk is. Je krijgt eerst een bloedonderzoek en er wordt goed gekeken ‘wat er misloopt’. Je hoort dan wat goed en niet goed voor je is. Opeens viel alles op z’n plek. Ik merk nu pas hoe mijn lijf reageert op bepaalde voeding. Misschien een dooddoener, maar ik ben nu echt meer in balans. Ik kan makkelijker bewegen, ik voel me echt goed. Ik kan ook best een keer iets minder ‘slechts’ eten, dat is helemaal niet erg. De volgende dag pak ik mijn gewoonte weer op en dan is het goed.’

In 6 maanden tijd de fitste en energiekste versie van jezelf worden? Durf de stap te zetten en boek nu je kennismakingsgesprek met Janine

De Maatwerk Methode is opgedeeld in 13 stappen

Stap 1: Aan De Slag

In deze module inventariseer je welke stappen voor jou nodig zijn om zo snel mogelijk je doel(en) te bereiken.

Stap 2: Eet (je) Beter

Snel en eenvoudig leer je welke (basis)voeding je lijf nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Met deze kennis op zak weet je hoe je voeding kan gebruiken om een krachtig lijf te hebben en te houden. 

Stap 3: Mindset Mastery

Als je weet hoe je je gedachten kunt beïnvloeden en gebruiken om meer te bereiken, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. In deze module leer je hoe je jouw doelen sneller kan bereiken met de juiste mindset. 

Stap 4: Je Persoonlijke Plan

Aan de slag met jouw persoonlijke, op jouw lijf geschreven, (voedings)plan. Krachtig en doelgericht aan de slag met de dingen die nodig zijn om de energiekste en fitste versie van jezelf te zijn. 

Stap 5: Stress en Ontspanning

Leer in korte tijd om je stress te managen en genoeg tijd over te houden voor ontspanning.  

Stap 6: Slapen

Ontspannen en uitgerust wakker worden. Wie wil dat niet? In deze stap ontdek je hoe ook jij kunt profiteren van een goede nachtrust. 

Stap 7: Bewegen

Welke manier van bewegen past het best bij jou? In deze module leer je dat passende beweging anders kan zijn dan je tot nu toe dacht.

Stap 8: Verantwoordelijk Zijn

In deze stap ontdek je de kracht van verantwoordelijk zijn. Je krijgt meer regie over je leven, waardoor je meer bereikt dan je ooit hebt durven dromen. 

Stap 9: Darmgezondheid

Je darmen spelen een grote rol in je (on)gezondheid. In deze module leer je waarom een goede darmgezondheid zo belangrijk is en wat je moet doen om dit epicentrum van je lijf gezond te houden.

Stap 10: Doorbreek Je Patronen

Een mens is een gewoontedier. Door bestaande patronen te doorbreken en nieuwe aan te leren kan je ongelooflijk veel veranderen in je leven. In deze stap leer je hoe je jouw (slechte) gewoontes kunt veranderen.

Stap 11: Maak Je Eigen Plan

In deze stap ga je je persoonlijke plan aanpassen aan jouw wensen, zodat je je nieuwe leefstijl gemakkelijk voor de rest van je leven kunt volhouden. 

Stap 12: Darmtherapie

In deze module leer je hoe je jouw darmen zelf kunt herstellen als er (kleine) dingen mis zijn. 

Stap 13: Je Ideale Lijfstijl Managen

Je ideale leefstijl is met gemak de rest van je leven vol te houden, omdat deze gewoontes er voor zorgen dat je je energiek en fit voelt. Je leert in deze laatste module hoe je je leefstijl altijd kunt aanpassen aan jouw wensen op ieder moment.


Mireille

‘Voor ik aan het programma begon, had ik al heel veel geprobeerd. Ik was herstellende van een burn-out en ik hoopte zó dat dit ‘het zou zijn’. Ik heb door het programma heel veel kennis gekregen over mijn lijf. Ik kan actief bezig zijn met m’n gezondheid en dat geeft me rust. Ik heb weer grip op hoe ik me voel. Ik heb veel minder pijn en ook mentaal heeft het me enorm geholpen.’

In 6 maanden tijd de fitste en energiekste versie van jezelf worden? Durf de stap te zetten en meld je aan voor een 1 op 1 adviesgesprek met Janine

Leer in 6 maanden de stappen die nodig zijn om jouw doel(en) te bereiken. De Maatwerk Methode: een op maat gemaakt programma, vol relevante inzichten, tools en persoonlijke aanmoediging

Durf de stap te zetten en word de fitste en energiekste versie van jezelf!

  • Een op maat gemaakt en geïntegreerd programma
  • Voeding, stressreductie, darmgezondheid & leefstijl
  • ​Voor jou relevante inzichten en praktische tools
  • Persoonlijke coaching en begeleiding
  • Start op 1 juli, duur 6 maanden, leven lang energie!

Reacties van klanten

Mirella

‘Even een berichtje van mij. We hebben echt een supervakantie gehad. Mooi weer, mooie natuur en heel veel rust. Maar dat hadden we de vorige keer ook al. Wat het grote verschil heeft gemaakt is mijn lichamelijke conditie. Waar ik de vorige keer het lopen na tien minuten al moest opgeven, kon ik nu met gemak drie uren doorgaan. Wat een verschil! We hebben fantastische tochten kunnen maken. De kinderen vonden het geweldig, en ik ook. Dit is me gelukt dankzij de Maatwerk Methode. Ik ben zó veel fitter dan voorheen.’

Marja

'Mijn leven lang worstel ik al met mijn gewicht en allerlei klachten. Ik heb van alles gedaan om me beter te voelen, maar niets hielp. 
Toen kwam Janine in beeld en ik voelde dat ze mij kon helpen. Vanaf dag 1 ging ik afvallen. 
Er is letterlijk én figuurlijk een last van me afgevallen. Ik ben 20 kilo kwijt en ik ben enorm blij en trots dat het me eindelijk is gelukt.
Ik ben een ander mens geworden. Het is weer leuk om kleding te kopen (ik kan nu in iedere kledingzaak terecht), ik kan me weer soepel bewegen, mijn buikpijn is verdwenen (ik had altijd veel last en pijn van mijn prikkelbare darmen) en ik heb veel meer energie!'

Marieke

‘Even een berichtje van mij. We hebben echt een supervakantie gehad. Mooi weer, mooie natuur en heel veel rust. Maar dat hadden we de vorige keer ook al. Wat het grote verschil heeft gemaakt is mijn lichamelijke conditie. Waar ik de vorige keer het lopen na tien minuten al moest opgeven, kon ik nu met gemak drie uren doorgaan. Wat een verschil! We hebben fantastische tochten kunnen maken. De kinderen vonden het geweldig, en ik ook. Dit is me gelukt dankzij de Maatwerk Methode. Ik ben zó veel fitter dan voorheen.’

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit geschikt?
Voor jou als je
- je energieker en fitter wilt gaan voelen; je zit niet goed in je vel en hebt al van alles geprobeerd om je beter te gaan voelen. Niets helpt en je bent er klaar mee. Het is de hoogste tijd om te gaan doen wat nodig is.
- als je als energiek en fit bent en dit nog lange tijd wil blijven; je voelt je goed en bent happy. Je wilt leren hoe je goed voor je lijf kunt zorgen, zodat je nog jarenlang kunnen genieten van je fitte lijf.  

Leer ik ook hoe ik energiek en fit kan blijven?
Je leert de signalen van je lijf herkennen en, belangrijker nog, je leert wat je kunt doen om deze signalen (klachten) te laten verminderen/verdwijnen. Je leert hoe je ‘bij kunt sturen’, zodat je kunt doen wat nodig is om je goed te voelen.  

Is het echt zo goedkoop of moet ik na aanmelden nog meer kopen?
Nee, het is echt zo goedkoop.
Hoewel het mogelijk is dat er (tijdelijk) supplementen worden geadviseerd om een onbalans te herstellen is dit niet verplicht. Ook kan je extra coaching kopen of een aanvullend DNA-onderzoek laten doen, maar dit is niet noodzakelijk.

Ik wil graag meer 1-op-1 coaching, kan dat?
Ja, het is mogelijk om je Maatwerk Methode te upgraden naar de Maatwerk Methode Premium. Je krijgt dan 3 extra 1-op-1 coachingsgesprekken van een uur en verdiepende modules om nog meer te leren over jouw lijf. Je betaalt voor deze upgrade € 297,- en je kunt deze kopen na aanmelding of tijdens het programma. 

Kan het programma uitgebreid worden?
Ja, er zijn 2 upgrades voor mensen die méér willen. Deze upgrades kan je kopen nadat je je hebt aangemeld of tijdens het programma.
- In de Maatwerk Methode Premium krijg je extra 1-op-1 coaching, om nog sneller tot de kern van je probleem te komen. Ook krijg je verdiepende online modules om je kennis te vergroten. Deze upgrade kost € 297,-.
- In de Maatwerk Methode Optimum wordt er een DNA-onderzoek gedaan om je aanleg te onderzoeken, om een completer beeld te krijgen van het functioneren van jouw lichaam. Ook krijg je een 1-op-1 gesprek waarin de resultaten van dit onderzoek en de daaruit voortvloeiende adviezen uitgebreid met je worden besproken. De kosten van deze upgrade zijn € 375,-.

Waar kan ik het programma volgen?
De Maatwerk Methode (incl. upgrades) kan je volgen in de online ledenomgeving van Instituut Vitae. Na aanmelding krijg je automatisch toegang en kan je direct starten als je dat wil.

Hoe lang duurt de Maatwerk Methode?
Het programma duurt zes maanden. In deze zes maanden gaan we je onder andere leren wat voor jou gezonde voeding is, hoe je beter kunt omgaan met stress, welke manier van bewegen het best bij jou past en welke andere gewoonten ervoor zorgen dat jij de energiekste en fitste versie van jezelf kunt worden én blijven. Als je dit toepast en ontdekt wat deze leefstijl je brengt, dan wil je nooit meer anders.

Wanneer kan ik na mijn aanmelding beginnen?
Zodra je je aanmeldt, krijg je inlogcodes van de ledenomgeving en kan je starten met het programma. We sturen je zo snel mogelijk de benodigdheden voor het bloedonderzoek en je Maatwerk Map toe. Wekelijks kan je deelnemen aan de Maatwerk Meeting, een interactieve online training met andere Maatwerkers, waarin we telkens een ander onderwerp bespreken. 

Wat kan ik verwachten?
Na aanmelding krijg je toegang tot het online programma in de ledenomgeving en je krijgt de Maatwerk Map en benodigdheden voor het bloedonderzoek thuisgestuurd. 

Wat zit er in de Maatwerk Map?
In de Maatwerk Map vind je het werkboek met praktische opdrachten om jou inzicht te geven in jouw gewoonten en de werking van je lijf. In de Maatwerk Map zit ook jouw Eet (Je) Beter Plan. Het Eet (Je) Beter Plan is een 7 stappenplan. De eerste 3 stappen zijn algemene stappen om jouw eetgewoonten te verbeteren. De laatste 4 stappen zijn je persoonlijke stappen, afgestemd op de behoeften van jouw lijf. 

Moet ik voor bloedafname naar jou toekomen?
Je krijgt de benodigdheden voor het bloedonderzoek thuisgestuurd. Je kunt voor het afnemen van je bloed terecht bij een prikpost bij jou in de buurt. Je krijgt hiervoor een uitnodiging via de mail. 

Waarop wordt mijn bloed onderzocht?
Door een erkend laboratorium wordt er in je bloed gekeken naar het functioneren van een aantal belangrijke organen, een aantal vitamines en mineralen, de glucose- en vetstofwisseling, voedingsintoleranties en je vetzuurbalans. 

Hoe werkt het 1-op-1 gesprek?
Tijdens het uitgebreide 1-op-1 gesprek duiken we diep in jouw situatie. We staan stil bij jouw voedingsbehoefte, omgaan met stress, ontspannen, eventuele belemmerende overtuigingen, persoonlijke problemen en andere aandachtspunten. Aan de hand van dit gesprek bepalen we wat voor jou nodig is om de energiekste en fitste versie van jezelf te worden. 

Hoe word ik ondersteund?
Tijdens het programma word je begeleid – en aan het werk gezet - met motiverende video’s en praktische opdrachten. Je ontvangt een handig werkboek, inspirerende berichten, toegang tot de besloten ledensite, volop support en onbeperkt coaching via de mail. In de community heb je (als je dat wil) contact met je mede-Maatwerkers om elkaar te motiveren aan te moedigen en te inspireren. 

Kan ik ook extra 1-op-1 coaching krijgen?
Ja, je kunt 1-op-1 sessies bijboeken. Je kan deze sessies direct bijboeken of gedurende het programma als je extra ondersteuning wil.

Zet nu de stap en meld je aan voor 
een 1 op 1 gesprek met Janine om jouw volgende stap te bepalen 

Funnel Connected Website template via Ementes